Pages in topic: [1 2] > |
Які середні тарифи на транскрипцію текстів англійською мовою? Thread poster: Danylo Kravchuk
|
Які середні тарифи на транскрипцію текстів англійською мовою?
До речі, як правильніше - транскрипція чи транскрибація? | | |
Дивіться у словниках | Apr 2, 2015 |
Danylo Kravchuk wrote:
До речі, як правильніше - транскрипція чи транскрибація?
Адже я можу й помилитися. Що Ви тоді робитимите?
[Редактировалось 2015-04-02 14:54 GMT] | | |
Danylo Kravchuk Ukraine Local time: 10:15 English to Ukrainian + ... TOPIC STARTER Слова "транскрибація" немає в жодному словнику | Apr 2, 2015 |
Oleg Delendyk wrote:
Danylo Kravchuk wrote:
Адже я можу й помилитися. Що Ви тоді робитимите? [Редактировалось 2015-04-02 14:54 GMT]
Але досить часто вживається як вид перекладацьких послуг. | | |
Andriy Bublikov Ukraine Local time: 10:15 French to Russian + ... Moderator of this forum
|
|
Посилання, будь ласка | Apr 2, 2015 |
Danylo Kravchuk wrote:
Oleg Delendyk wrote:
Danylo Kravchuk wrote:
Адже я можу й помилитися. Що Ви тоді робитимите? [Редактировалось 2015-04-02 14:54 GMT]
Але досить часто вживається як вид перекладацьких послуг.
Тож які висновки з цього можна зробити, колего? Яку відповідь Ви сподівались тут прочитати? Хіба це "досить часто"?
[Редактировалось 2015-04-03 06:41 GMT] | | |
Natalie Poland Local time: 09:15 Member (2002) English to Russian + ... Moderator of this forum SITE LOCALIZER Посилання (ха-ха!) | Apr 2, 2015 |
ТРАСКРИБАЦІЯ ТА ТИТРУВАННЯ
pro2type.com.ua/services/transcribe-subtitles
Транскрибація може виконуватись разом з ПЕРЕКЛАДОМ на спеціальних умовах. ... ТРАНСКРИБАЦІЯ – це процес створення трансрипцій. | | |
Post removed: This post was hidden by a moderator or staff member for the following reason: No names, please |
Natalie Poland Local time: 09:15 Member (2002) English to Russian + ... Moderator of this forum SITE LOCALIZER А це спеціально | Apr 2, 2015 |
Допишіть на початку "http://" або пошукайте у Гуглі. | |
|
|
Danylo Kravchuk Ukraine Local time: 10:15 English to Ukrainian + ... TOPIC STARTER Аналога "транскрибації" в англійській мові немає. ПринР| Apr 3, 2015 |
Немає такого слова в англійській мові як transcriBtion чи transcribation))
[Відредаговано 2015-04-03 08:50 GMT]
[Відредаговано 2015-04-03 08:54 GMT] | | |
Andriy Bublikov Ukraine Local time: 10:15 French to Russian + ... Moderator of this forum
До чого це ?
Danylo Kravchuk wrote:
До чого це ?
В про яку мову питали, про англійську? Ви питали про українську. Вам відповіли. | | |
Danylo Kravchuk Ukraine Local time: 10:15 English to Ukrainian + ... TOPIC STARTER Це до Вашої картинки. | Apr 3, 2015 |
Andriy Bublikov wrote:
До чого це ?
Danylo Kravchuk wrote:
До чого це ?
В про яку мову питали, про англійську? Ви питали про українську. Вам відповіли.
Слово "транскрибація" не було взято з англійського аналога. | | |
Danylo Kravchuk Ukraine Local time: 10:15 English to Ukrainian + ... TOPIC STARTER Те, що Ви помилитесь, на мене аж ніяк не вплине | Apr 3, 2015 |
Oleg Delendyk wrote:
Danylo Kravchuk wrote:
Адже я можу й помилитися. Що Ви тоді робитимите? [Редактировалось 2015-04-02 14:54 GMT] | |
|
|
Post removed: This post was hidden by a moderator or staff member because it was not in line with site rule |
Natalie Poland Local time: 09:15 Member (2002) English to Russian + ... Moderator of this forum SITE LOCALIZER
Danylo Kravchuk wrote:
Danylo Kravchuk wrote:
Немає такого слова в англійській мові як transcriBtion чи transcribation
Ви самі відповіли на своє запитання | | |
Danylo Kravchuk Ukraine Local time: 10:15 English to Ukrainian + ... TOPIC STARTER Хотілося б основну увагу звернути тут на перше питання | Apr 3, 2015 |
Питання до тих, хто працював з транскрипцією аудіо чи відеозаписів.
Які середні тарифи на послуги транскрипції англійською мовою по Україні і в світі?
[Відредаговано 2015-04-03 09:42 GMT] | | |
Pages in topic: [1 2] > |